SPITIKO Landgraaf

About The Author

mikiy

Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag: 16.30 tot 22.30
zondag en festdagen: 14.00 tot 22.30
maandag gesloten, behalfe tijdens feestdagen.

Een beetje over ons

Spitiko betekent in het grieks als alles wat door moeder thuis bereid wordt. En dat doet zij met veel liefde en toewijding. Ook zorgt ze ervoor, dat er in de maaltijden verse ingredienten zitten, voor het welzijn van de hele familie. Ons doel is om hetzelfde te doen. We hopen dat wij U tevreden stellen en dat U dor onze gastvriendelijkheid steeds weer terug blijft komen.
Wij beschikken over airconditioning en rokersruimte. Verder kunt u gebruik maken van het salade buffet met acht verschillende lekkere salades. Ook beschikken wij over een parkeerplaats waar max. 25 auto's kunen parkeren.
Niet vergeten, wij zijn alle dagen geopend. Zondag en feestdagen vanaf 14.00 uur

Grieks Restaurant

Ons doel is om hetzelfde te doen. We hopen dat wij U tevreden stellen en dat U dor onze gastvriendelijkheid steeds weer terug blijft komen.

SPITIKO Landgraaf

Spitiko betekent in het grieks als alles wat door moeder thuis bereid wordt.

SPITIKO Landgraaf

We hopen dat wij U tevreden stellen en dat U dor onze gastvriendelijkheid steeds weer terug blijft komen.

SPITIKO Landgraaf

Ook zorgt ze ervoor, dat er in de maaltijden verse ingredienten zitten, voor het welzijn van de hele familie. Ons doel is om hetzelfde te doen.

Grieks Restaurant

Spitiko betekent in het grieks als alles wat door moeder thuis bereid wordt. En dat doet zij met veel liefde en toewijding. Ook zorgt ze ervoor, dat er in de maaltijden verse ingredienten zitten, voor het welzijn van de hele familie.

Contact met ons, via facebook

En dat doet zij met veel liefde en toewijding. Ook zorgt ze ervoor, dat er in de maaltijden verse ingredienten zitten, voor het welzijn van de hele familie. Ons doel is om hetzelfde te doen.

Pagina 1 van 4